Katselin tässä noiden eestinponien sukuja taas. Täynnä niitä unohdettuja ja kadonneita sivuja, niin kaukana suvussa kuin ihan viimeisimmässä polvessa. Ilmeisestikään virtuaali-ihmiset eivät jaksa keskittyä eestinhevosiin mitenkään erityisen pitkäjänteisesti.

Eestinponeille on Tijuana Stablesissa tilaa yhteensä kuusi karsinaa, kuten muillekin roduille. Kaksi niistä tyhjenee pian - Lumetuisk ja Õnnis eivät enää kauaa pysy luonamme. Talliin jäävät Begemot NAG, Isabel NAG, Piret AB ja Tijuana's Kon Tiki. Kon Tiki on tässä porukassa se, joka edustaa pisintä sukua, eli kolmea polvea. Piretillä ja Begemotilla on sukua vain yksi polvi, Isabelillä kaksi. Ette uskokaan millainen houkutus olisi myydä tai vuokrata noista yksi ja tuoda kolmeen tyhjään karsinaan suvuttomia eestinponeja, yhden orin ja kaksi tammaa, joista aloittaa täysin uusi sukulinja. Nykyään on niin äärimmäisen turhauttavaa, kun juuri mistään ei löydy yli yksipolvisia eestinponeja joilla ei olisi samoja nimiä suvuissaan, ei niin uusia kuin vanhojakaan. Aimus EST, Tegelane EST, Tore Mote... Sikuriinan Kanelipulla, Dart's Dora. Tuntuu jotenkin, että oma kasvatukseni junnaa paikoillaan. Pahin jämähdys on siltä osalta jo takanapäin, tai ainakin menossa sinne. Tuo olisi mukava ja innostava projekti aloittaa. Tiedän jo, että haluaisin poneista valjakkopainotteisia - kaikki eestinponit kautta aikain ovat jostain syystä aina esteponeja joihin minulla ei ole mitään kiinnostusta - ja panostaisin noissa ensimmäisissä tuonneissa teksteihin, tekisin pitkät sukuselvitykset ynnä muut. Luonne periytyisi vanhemmilta lapsille, samoin väri.

Walkerien ikuisuudet jatkunut Nonstance Bloedin jälkeläisten syytäminen on loppunut! Ballard BRN saa heinäkuussa ensimmäiset varsansa tammoista Fancy Belfast ja Modesty Blaise RDN.

Taidanpa tästä lähteä tyrkyttämään eestinponinuorisoa, Piretiä tai Kon Tikiä, vuokralle. Kumpi otetaan ensimmäisenä, se lähteköön väliaikaisesti pois tieltä. Kävi myös semmoinen hassu juttu, että koska toimin aina hetken mielijohteista ja muutan suunnitelmiani monta kertaa päivässä, oli ehkä syytä poistaa jo kahdessa päivässä vanhentumaan ehtinyt kesän kasvatussuunnitelma. :--D