Lyhyeksi jääneen möllöttelyviikon jälkeen olen taas aktiivistunut tuomaan uusia hevosia! Niinpä Tijuana Stables vähitellen alkaa taas täyttyä kaikista kivoista roduista joita ihan ehdottomasti tarvitsen. Esitelläänpä siis jälleen, saatte katsella kivoja valkkaamiani kuvia ja kaikkea!

Samanya Mondjuba
Ikinä ei pärjää pitkään vain yhdellä evm-oriilla, koska sitä tulee sitten käytettyä liikaa. Udo K:n ja Manyara Foun kaveriksi tämä hieno kiiltävä musta ori. Tykkään tuosta kuvasta kovasti!

Alejandro
Kuvitelkaa, minulla oli evm-tamma muttei evm-oria! Heti siis korjaus asiaan, emmehän me missään nimessä voi alkaa epätasaisia sukuja tehtailemaan. Randomiponien kuvat löytyvät galiceñoille kivasti equusitestä (siitä pitäisikin paasailla täällä).

Almendra C
No pitihän Aksun kaveriksi toinen evm-tammakin tuoda kun kerran kiva kuvakin tuli löydettyä. Luonnetta vaan en olisi millään jaksanut rustata ja se jäikin vähän lyhykäiseksi.

Tijuana's Stranger Than Paradise
Tämä ei ole tuonti, mutta uusi hevonen niin esitelkäämme joka tapauksessa. Luonnetta kirjoittaessa havahduin että eipäs mulla taida olla yhtäkään hermoheikkoa hevosta niin tehdäänpä semmoinen sitten.

Edelleen olisi tuotavana kladrubeita, walkereita, saddlebredejä ja clydesdaleja. En pidä tekstien kirjoittamisesta kun teen niitä ainakin viisi päivässä ja niistä tulee väistämättäkin aika samanlaisia ja huonoja. Pääasiana kuitenkin pidän että edes jonkinlainen luonne löytyy, tykkään tehdä hevosista sellaisia että niiden luonne periytyy vanhemmilta.

Ehdottomasti ihaninta hevosten tuomisessa on nimien keksiminen. Nytkin pää on räjähtämäisillään ihania nimiä joita haluaisin antaa hevosille. Yllämainituista vain Stranger Than Paradise on sellainen, muut on nappaistu joiltain nimisivustoilta koska rodut ovat afrikkalaisia ja meksikolaisia.
Rakastan nimetä hevosia elokuvien mukaan, varsinkin suosikkiohjaajieni (mm. Wong Kar Wain ja Jim Jarmusch) elokuvien sekä lempikappaleitteni mukaan. Elokuvista Stranger Than Paradise on esimerkki, lisäksi haluaisin ainakin Down By Lawin, Happy Togetherin ja Chungking Expressin. Biiseistä taas ovat syntyneet monet kasvattini – Nitemare Hippy Girl, Full Of Bourbon, Sugar Kane, Cemetery Polka, Jimmy The Exploder... Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutten viitsi. Enimmäkseen löytyy varmaankin The White Stripesin, Beckin ja Tom Waitsin biisinnimiä.

No, jos siis jaksaisin, toisin hevosia pelkän nimen perusteella. Onneksi luonteet ja sukuselvitykset eivät synny itsestään.