(Vaihdoin sivupohjaksi tällaisen vuodatuksen valmiin pohjan, kun huomasin vasta nyt että tännehän on tullut uudet sivupohjat ja vieläpä kivan asiallisen näköisetkin!)

Ajattelin kirjoittaa tällä kertaa jotain hieman yleishyödyllisempää kuin tuskailut omista touhuistani, jotka eivät varmaan kovinkaan montaa oikeastaan kiinnosta.

Kaikki aina kitajavat kun ei löydy kuvia, mutta löytyyhän niitä kun "alentuu" vapaasti kopioitavien kuvien häpeälliselle tasolle. Nyt seuraa Parhaat Paikat Löytää Kuvat Harvinaisille Hevosille Ilman Lupien Kyselemistä! Tattaraa, jee!

Slawik - Kaikki tietävät Slawikin, mutta harvempi itseään arvostava virtuaaliheppailija kopioi sieltä muuta kuin koristekuvia tallilleen, saati niitäkään. En itsekään suosi Slawikia juurikaan, rotuvalikoima on turhan eurooppalainen (ja ponirotuja on aika vähän) omiin tarpeisiini ja kuvat jotenkin epärealistisia ylikiiltävine muotovaliohevosineen laukkaamassa kukkaiskedolla perhosten keskellä. Slawikin ehdoton plussapuoli kuitenkin on, että siellä on iso pino kuvia erinäköisistä kladrubinhevosista, joille kuvien saaminen on todellista tuskaa. Slawikilta kopioijan tulee muistaa linkittää Slawik jokaisen kuvan alapuolelle.

Bob Langrish - Ihan supersuosikkini! Gallerian breeds-sivulta löytyy aakkostettuna äärettömän suuri joukko eri rotuja ihan laidasta laitaan. On suomenhevosta ja shettistä, galicenoa ja walkeria, todella monia sellaisia rotuja joista en ole koskaan edes kuullut. Bob Langrish on amerikkalainen ja kuvaa pääosin Yhdysvalloissa, joten kuvia löytyy eniten sikäläisistä roduista. Pidän myös kuvien realistisuudesta, sillä niissä ei aina ole niitä superkiiltäviä rotunsa valioedustajia seisomassa tönkkönä, vaan kuvissa on mukana myös niitä nuhruisempia otuksia ja enemmän persoonallisuutta. Kuvia saa kopioida sillä ehdolla, että niissä oleva vesileima säilytetään.

Equusite - Itse käytin pienempänä virtuaaliheppailijana oikeastaan pelkästään equusitea kuvien hankkimiseen. Nykyään sieltä kopioituja kuvia näkee harvemmin käytettävän. Koko ajan kasvava, tällä hetkellä noin 7000 kuvan valikoima koostuu yksityishenkilöiden sivuille lähettämistä kuvista, joten kuvien laatu vaihtelee huimasti — niissä on kuitenkin mukana hauskaa persoonallisuutta ja toimintaa.  Rakennekuviakin kuitenkin löytyy kun vain jaksaa selata. Rodut ovat yleensä Yhdysvaltalaisia ja sielläpäin muuten esiintyviä: quartereita, paintteja, walkereita, minejä jne. Ainoa miinuspuoli on, ettei siellä ole minkäänlaista hakutoimintoa tai lajittelua, joten kuvia pitää selata loputtomiin löytääkseen jotain tiettyä. Equusitestä saa kopioida ainoastaan Free Clipart -osiosta, copyihin tulee laittaa alle kuvaajan nimi ja linkki tämän sivuille jos on.

Eikun vaan kuvia etsimään siis!