Tänään pistin pitkästä aikaa hevosia myyntiin. Siis ihan oikeasti myyntiin.

Väkersin ht.nettiin myynti-ilmoituksen otsikolla e. Galiceno, monitoimiponi! Ensin siis pieni rotuesittely, ja perään tuupataan vaivihkaa muutama myyntiponi. Tällä kertaa myytävänä oli kaksi kasvattigalicenoa ja yksi tuontiorhi.

Aika hyvin tuntuu ponit menevän kaupaksi, kun ensin esittelee mitä ihmeen vinkuintiaaniponeja on myymässä. Tietty ei kannata unohtaa sitäkään, että kasvateille lähti myös kuvat mukaan. Tijuana's Chiribita sai piirretyn kuvan, ja toinen kaksi jonkin randomrotuisen ponin kuvaa Tijuana Kopioistavista.

Tykkään piirtää hevosia, ja tykkään myös piirretyistä virtuaalitalleista (paitsi jos yksikään kuva ei ole omistajan piirtämä, se on hölmöä!) mutta en tykkää käyttää piirroksia omilla hevosillani (tai no, tänään syntyi tallin ainoa piirretty, Tijuana's Mucho Macho). Valokuvat ja piirretyt kuvat eivät oikein sovi olemaan sekaisin, ja nautin valokuvien metsästämisestä roduille joille niitä on hankalaa saada. Joskus innostuin PKK:sta, mutta petyin saamiini arvosteluihin — en siksi etteivätkö ne olisi olleet aiheellisia, mutta tuomarin tyyli oli niin haukkuva ja hyökkäävä (tyyliin "surkea rakenne, mikä ihmeen rotukin tuo on olevinaan"), ettei kyllä huvittanut enää palata sen laitoksen pariin...

Olen aina välillä antanut kasvateilleni kaikenlaisia piirrettyjä kuvia mukaan. Varmaan puoliakaan niistä ei lopulta ole käytetty, mutta onpa käynyt niinkin että yhden piirretyn kasvattini omistaja on pyytänyt minua piirtämään kuvan myös toiselle samanrotuiselle hevoselleen. Joitain piirrettyjä kasvattejani ovat muun muassa Tijuana's Plotless Story, Tijuana's Jukebox, Tijuana's Most Amazing, Tijuana's Vintage ja Tijuana's Ozata Selenio III. Lisäksi piirtämäni kuva löytyy Ozata Selenion omistajan berian tammalta Unimelda BRN. Noiden kaikkien kuvia en kyllä voi kehua, suurin osa on aika vanhoja arkistojen kätköistä kaiveltuja tuherruksia.

Nyt löytyisi paperilta muutama kladrubin, saddlebredin ja tennesseenwalkerin kuva. Jos vaikka jaksaisi skannailla.