Järjestin pitkästä aikaa NJ-näyttelyt. Näin VRL:n tauon alla on sopiva ajankohta, kun tallissakin seisoo suuri kasa hevosia hienoilla uusilla rakennekuvilla. Olenkin tässä ajatellut, että joskos meille saataisiin pitkästä aikaa jonkinmoinen valio. Ballard on viimeisin, ja siitäkin on kohta jo vuosi. Sittemmin en ole kamalasti näyttelyitä järjestänyt tai niihin osallistunut.

Eli tässäpä kutsu. Pohdin pidemmän aikaa noita luokkia. Yleensä järjestän mahdollisimman vähän luokkia, jotteivät mitkään tulokset jäisi roikkumaan. Nyt multa alkaa kuitenkin löytyä hyvännäköisiä hevosia useammasta rodusta, joten niille pitää saada tilaa.

En yleensä erityisemmin jaksa ravata muiden näyttelyissä jahtaamassa titteleitä. Jos tallista löytyy lupaavaa porukkaa, järjestän itse näyttelyitä että saan hieman nopsempaan tahtiin ne tarvittavat sertit kuin vahtaamalla NJ-kalenteria. Kaikki eivät välttämättä NJ-näyttelyitä enää ollenkaan harrasta erinäisten tuomarisekoilujen ja valitusten jälkeen, mutta harvinaisten luokissa (varsinkin sitten esim twh-luokissa, harvinaiset puoliveriset asia erikseen) ei tarvitse pelätä mitään erityistä puolueellisuutta. Itse en tunne ketään tuomaria, mutta pyydän omiin näyttelyihini tuomareiksi ihmisiä joiden tiedän aiemmin tuomaroineen rotujani järkevästi — ei siis puoliveriseen verraten vaan rotumääritelmän mukaan. Ehkäpä mä suosin sitten tuomareita. :D

Vvenla järkkäsi Ameliessa NJ-näyttelyt harvinaisille. Kivoja tuloksia tähän mennessä saatu. Buureissa mun Yorkoo LKV2, morganeissa mun hepat LKV1 ja LKV3. Vielä kun saisi BIS-kehän ja twh-luokan tulokset.