Tänään tartuin itseäni niskasta kiinni ja rykäisin orikatalogille uuden ulkoasun sekä hiukan fiksumman listaustavan. Nyt orit on listattu TWK-arvosanojensa mukaisesti ja tiedoista löytyy nimi, meriitit, painotus, suvun pituus sekä omistaja.  Olisin halunnut myös vanhempien nimet ja ehkä värin, mutta en saanut niitä menemään kivasti siihen.

Samalla kertaa Heidi M lähetteli lisättäväksi muutaman orin. Kaikki joutuivat kolmoskategoriaan lukuun ottamatta Tancredo BRN:ää, joka läpäisi kakkosen parilla pisteellä.

Ja äänestys odottaa taas uusia ääniä, kun kerrankin tein uuden etuajassa enkä viikkoa myöhässä. Katalogin tyhjyyden takia äänestyksessä taitaa olla joku joka on ollut siinä aiemminkin, mutta ei ole voittanut. Eihän siinä sitten mitään.

Sitä olen miettinyt, että onko tämmöinenkään nyt varsinaisesti tarpeellinen. Kiva pitää sun muuta, mutta tarvitaanko sitä. Käytetäänkö sitä orien etsimiseen, tietävätkö kaikki tammanomistajat tästä mahdollisuudesta? Onko se tarpeeksi monipuolinen, toimisiko paremmin esimerkiksi VARYn yhteydessä (joka muuten taukoilee remonttikiireitteni takia), onko järjestelmä käytännöllinen jne. Jos teillä lukijoilla on mielipiteitä, kertokaa ihmeessä!

(Orikatalogin lisäksi päätin tarttua myös blogiin - takaisin tämä lehtiösivupohja, uusi kuvaus ja pieni mainostopa ht.nettiin)